05.des.2010 ? 14:10

Om megHei hei,
For
dere som ikke har skjønt det enda, så er jeg ei jente på tretten år som driver en fotoblogg. Foto er min store hobby her i livet, og jeg elsker å ta bilder. Kameraet jeg bruker er Nikon d3000, elsk på det♥ Bildet over her er tatt med det kameraet, av min gode venninne Anna. Vi hadde oss en liten photoshoot her en dag; Kjempe gøy! Det er også Anna som har laget designet og headeren min.

Hobbyer er jo som sagt fotografi, musikk, venner og familie. Jeg bruker mye av hverdagen min på musikk, og cd-spilleren står på hele dagen inne på mitt rom:) Da liker jeg Bruno Mars, Rihanna, Lady GaGa og mange flere. Pop er vel det jeg hører mest på, tror jeg.
Venner er også noe jeg bruker mye av hverdagen min på. Om ikke jeg møter de, snakker jeg med de hver eneste dag. Har så ufattelig mange gode venner, og jeg håper de vet at jeg er kjempe glad i de alle sammen. Kunne faktisk ikke ha fått bedre venner, tror jeg. De er så fantastiske. Ingen nevnt, ingen glemt.
Familie bruker jeg også mye tid på. Har en tvillingbror, en halvlillesøster og en halvlillebror. De er fantastikske alle sammen. Selv om de kan være nokså irriterende noen ganger, men jeg ville nok aldri mistet de.

Noe du lurer på? Gi meg et lite hint, med en kommentar under, eller du kan kontakte meg. Hvordan du kan kontakte meg, finner du under kontakt.


// Camilla

Kommentarer
*

ORGEL!!!!!! ;)

21.des.2010 @ 19:24
floops

Fuck u.,..

12.jan.2011 @ 15:03
URL: http://floops.blogg.no/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


hits