15.des.2010 ? 19:36

MOT- tilbake NÅ!

Hei!

 

NÅ vil jeg ha MOT tilbake! Så sykt! Jeg er så luta lei av at kommunen lurer oss. De sa at vi skulle få enten MOT eller polentur. Men hva får vi?

ingenting! Ikke en dritt! Jeg er så lei! Ungdommen i Lillesand trenger MOT. Barneskole-elever får støtte til å gå fra barneskolen til ungdomskolen, og folk får hjelp til å tørre å si nei, og å tørre å si SINE meninger. Vi trenger MOT, mer enn noe annet her på skolen. Jeg kommer til å gjøre alt i min makt, for å få tilbake MOT, uansett hvor vanskelig det skal bli! VI VIL HA MOT TILBAKE! Og hvis du hadde gått inn HER, og trykket på delta, hadde det betydd så ufattelig mye for meg. JA, for meg! For hele dette prosjektet var min idê, det var jeg som sa til Thea og Rebekka; Du! Dette her skal vi gjøre noe med! Vi skal ha mot tilbake, uansett! " Det var det JEG som sa, så derfor ville det betydd så utrolig mye for meg om du trykket på delta, om du bryr deg eller ikke, bare trykk, trykk, trykk! :D Vi jentene som har startet dette ville ha blitt så ufattelig glade. Bare vær så snill! :D
____________________________________________________________________________________________
For dere som ikke vet hva MOT er:

MOT er en holdningsskapende organisasjon som jobber for ungdom. MOTs mål er å bidra til robuste ungdommer og trygge ungdomsmiljø. MOT har en helhetlig modell for hvordan lokalsamfunn kan jobbe sammen med ungdom. Helhetsmodellen består av program i ungdomsskolen, videregående skole og på ungdoms fritidsarena. Gjennom ung til ung-formidling, øvelser, historier, dialog og rollespill bevisstgjøres ungdom til å ta egne valg, ta vare på hverandre og vise mot. MOTs 25 årsverk organiserer 2700 medarbeidere som driver MOT-arbeidet i lokalsamfunnene. MOT ble startet av norske toppidrettsutøvere i 1997. Initiativtakere var skøyteløperne Atle Vårvik og Johann Olav Koss.

___________________________________________________________________________________________

Mot har gjort så utrolig mye med ungdomstiden vår, og starten på ungdomsskolen. Jeg er ikke så sjenert som jeg egentlig pleier å være, og jeg tørr å være meg selv. Alt dette bare fordi vi har hatt MOT. BARE PGA MOT! Så vær så snill, kjære kommunestyre og politikerene i Lillesand. GI OSS MOT TILBAKE, VI TRENGER DET! Vi er fremtiden, vi er Lillesand om noen år. Og om vi ikke får den støtten og hjelpen vi får i fra MOT, blir ikke Lillesand sånn den egentlig skulle ha vært. Vær så snill, jeg ber dere seriøst på mine knær! Dere skulle bare ha visst hvor mye dette posjektet betydde for meg! Den ene ganger vi fikk besøk av 789'erene og hadde støttemøte fra barneskolen til ungdomskolen, og helt til nå; Det har forandret meg veldig! Hadde vi ikke hatt de møtene, hadde jeg ALDRI vært den personen jeg er i dag! Aldri! Så vær så snill, trykk på linken overfor og delta!

 -Camilla

Kommentarer
onekaja # livet i lillesand # kommenterer tilbake

MELD DERE PÅ, det betyr mye <3

15.des.2010 @ 19:54
URL: http://onekaja.blogg.no
Camilla

Aww, takk Kaja :D <3

15.des.2010 @ 21:06
URL: http://floops.blogg.no/
Frida Sundal Børresen

Liker du også Tokio Hotel ?

17.des.2010 @ 14:42
URL: http://fridasub.blogg.no
Anna " foto og design "

: -)

18.des.2010 @ 15:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


hits