08.feb.2011 ? 18:36

0 bloggpause anymore

Hihih, det varte ikke så lenge. Jeg klarte ikke å holde meg lengre, har så utrolig mye(men samtidig lite) å blogge om. Så jeg tror jeg skal begynne å blogge for fullt igjen nå. Skal prøve i alle fall :))

I helgen var jeg i Stavanger! Det var utrolig gøy, men da vi hadde kommet halvveis frem, skulle jeg ta noen bilder. Men gjett hva jeg fant ut? Omg, jeg hadde glemt minnekortet -.- Så det ble desverre ingen bilder fra den turen..!Og når vi hadde kommet frem, så gledet jeg meg jo til å bade i det basenget som jeg hadde hørt var aldeles nydelig. Men... Da jeg kom ned, så var bassenget kanskje 5x3 meter, og 1 meter dypt -.- YEHO!...

Men vi besøkte Stavanger Domkirke, noe som jeg ALDRI hadde trodd at jeg skulle intressere meg for. Vi var der faktisk tre ganger i løpet av helgen. Først var vi bare inne for å se litt. Vi tente lys, og hørte på orgelet, og bare kikket oss litt rundt. Så fant vi ut at de skulle ha kveldsbønn der, så vi fant ut at Ja, der går vi! Og slik ble det. Det var helt utrolig koselig der, og de som var der, nesten konkurrerte om å fortelle oss mest. Når den ene var ferdig med å snakke, tok en annen oss bort for å vise oss ting og snakke. Men det var jo bare koselig da!
Slik ser kirken ut:


ute

inne.
Et utrolig vakkert sted. Jeg ble helt sykt inspirert av den kirken. Den er jo egentlig utrolig fin, både utenfor og innenfor. Og den er bygget i 1100. Eller de begynte å bygge den da, og var ferdig i 1125. Heheh, vi ble fortalt mye! :-)

Men nå må jeg stikke, for jeg skal på UNG med Hanne. Skal prøve å komme med noen bilder til da :-)

-Camilla

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


hits