30.jan.2011 ? 15:34

A long time agoe

HALLOOOOOOOOO :D

Dette blir et kjapt innlegg, siden jeg må ut og hente lillesøss.
Pc'n min er på sånn reperasjon-tinge-ling-greie, så får ikke blogget -.- Huff, meg og mine unnskyldinger asså xD Neida, men dette er jo faktisk en god unnskyldning da :'D Så pc'n kommer om ca. 1 uke, så dere får bare holde ut til da.. :]]<3

22.jan.2011 ? 20:27

Not home.. -.-

Dere har kanskje merket at jeg ikke blogget i går? Og at jeg har vært super lite aktiv den siste tiden? Vell, her er grunnen.

Jeg er ikke hjemme.. Sitter her hos Bestefar og Siri og kjeder vettet ut av meg. Bokstavelig talt. Haha, tok en IQ test for litt siden.. *kremt* Den var for dårlig til å kunne vises (aa) Jaja, men det bryr meg egentlig ikke. Jeg er smart nok, sier vi.

Dagen i dag har egentlig ikke vært så utrolig spesiell. Har vært på sørlandsenteret med Siri, Astrid og Kristina. Det var kjempekoselig! Fikk ikke handlet noe, men det var egentlig ikke noe jeg hadde "Superlyst" på heller. Eller jo, men det hadde jeg ikke råd til xD


Slike. Men de hadde jeg ikke råd til, også var de ikke i min størrelse heller. STANDAR!

-Camilla

20.jan.2011 ? 15:35

DINOSAURSANGEN!

Heisann!

har jeg og Rebekka vært så flinke at vi fant en utrolig søt sang. Også må dere se på den ufattelig søte dinosauren når det har gått ca. 35 sekunder! Så utrolig kul, men samtidig søt. Hahah, vi fant den når vi skulle gjøre en oppgave om dinosaurer. ENJOY!(?)

Redigert: Okej.. Videoen vil ikke inn..Så da får dere linken til den heller ;-)
http://www.youtube.com/watch?v=W0FOZ0-VpcU

 

20.jan.2011 ? 13:27

Skolen

Heihei!

Nå sitter jeg her på skolen og skal egnetlig jobbe med en oppgave, Så dette blir ikke noe langt noe. Blogger heller når jeg kommer hjem ;-)


Marthe, meg og Mads ;-)

20.jan.2011 ? 00:00

I farten!

Dette blir et innlegg sånn i full fart egentlig. Så akkurat på klokken og fant ut at den nærmer seg tolv nå, så det er nok på tide å legge seg snart.

Dagen i dag har vært helt grei egentlig. Vi hadde jo fri, så jeg sov til halv elleve. Da sendte mamma lillebroren min inn på rommet mitt, for å våkne meg. Så jobbet jeg med en skoleoppgave frem til halv to-to. Når jeg hadde jobbet en stund med den, ringte Hanne, og vi bestemte oss for å bake kake!
Og kake ble det. Vi bakte fondant. Og utrolig nok ble den helt fantastisk god!

Men som vanelig klarte jo noen å ødelegge dagen min. Jeg kommer ikke til å si hvem, for det kan være akkurat det samme. Men nå blir bare dagene verre og verre føler jeg. Jeg kan ikke stole på noen, hjemme er det et reint helvette og slike ting.


Men denne nydelige jenta her klarer alltid
å lyse opp dagene mine♥ Jeg elsker deg, jenta
mi :*

-Camilla

17.jan.2011 ? 16:42

BLE INTERVJUET!

Heisann!

har jeg akkurat kommer hjem ifra byen, hvor jeg var med Thea og Rebekka. En lærer kom inn til oss midt i yoga'en og spurte om hun kunne prate med oss etter yoga'n. Vi løp ned med engang den var ferdig, og spurte hva det var. Da hadde faktisk avisen ringt til henne, og spurt om de kunne intervjue oss :D Pga alt vi har gjort for å få MOT tilbake, og sånn :) Det var kjempegøy!

Men på vei ned så skulle jeg gå litt ut i siden av veien, siden det kom bil. Og der var det ikke strødd og det var speilglatt.. Gjett hva som skjedde? Kaja og Pernille kan ikke gjette, siden de sto bak meg (aa) Hahah, neida, jeg trynte så bilen måtte bråstoppe for å ikke kjøre over meg xD FUN! Eller ikke :] Hihih, men uansett så var det kjempegøy :)Har lært meg å ta slike bilder! :-D

-Floops

16.jan.2011 ? 21:13

Amanda &lt;3

Hei alle sammen!

Nå fant jeg ut at jeg faktisk vil blogge litt om den aller nydeligste personen i verden. Hun fikk navnet Amanda og ble født 9.april 1997.

Og slik ble hun seende ut. Helt fantastisk nydelig. Eller hva? Er hun ikke bare helt forferdelig nydelig? Hellyeah!

Uansett. Du er en av de beste tingene som har hendt meg her i livet, og det er ikke noe jeg bare sier. Når jeg sier det, til deg, så mener jeg det. You are beautiful no mather what they say, words can't bring you down. You are beautiful in every single way, yes words can't bring you down <33 Jeg elsker deg så sinnsykt mye, jenta mi<3 :* Og jeg skulle gjerne ha skrevet en hel bokserie om deg, men det har jeg faktisk ikke tid til i dag. Men det kommer sikkert til å skje en dag :DD Men, duu? Du vet at jeg elsker deg? BRA!<3


Haha, vi er jo litt søtee daa ^^ <3

-Elsker deg så ufattelig mye jenta mi. Og du skal alltid vite at jeg er her for deg, uansett hva som skjer. Vi kommer til å klare oss kjempefint i livet, så lenge vi vet at vi har hverandre. Ok? <3

-Camilla

15.jan.2011 ? 23:56

SVAR: Spørsmålsrunde.

Heisann!
Nå har det seg desverre slik at jeg har blitt syk, så jeg tar ikke video denne gangen. Men det kommer jo flere anledninger hvor jeg kan ha video, så dere får det jo en eller annen gang. Men uansett, her kommer svarene.

Er jeg en av dine bestevenner? Ja, det er du Anna! :-)
Hvor mye liker tokio hotel? La oss si på en skala fra en til ti, så må det bli 9,999999 :'D
Hordan vil du beskrive deg selv? Åj.. Jeg hater å beskrive folk, inkludert meg selv.. Men jo! Som en utrolig snål jente med en ufattelig dårlig humor!
Syntes du selv at du er feit ( jeg syntes ikke det ) Jeg er ikke feit, men jeg er heller ikke tynn! ;-)
Syntes du selv at du er pen? ( jeg syntes det ) Ehm... Huff, hvorfor må du være så vanskelig? xD Jeg er vell ikke akkurat den styggeste i verden, men langt ifra den peneste.

Har du noen sykdommer jeg burde vite om ? :) Nei? Hahah.

Hvorfor liker du Gustav så godt? Fordi han er favoritten i bandet. Han er bare den jeg liker best, og som jeg syntes er den med den søteste personeligheten. Og utseende er jo kjempesøtt da! :-D
Hvorfor spiller du gitar sånn som Tomi, men ikke trommer som Gussi? D: Jeg har kjempelyst til å lære å spille trommer, men har enda ikke fått gjort det. Og jeg er mest lik Tom i personelighet, så det kan kanskje ha noe å si.. Aner ikke xD
Si 5 ting som beskriver deg: Vill, ofte trøtt, snål, morsom og... Enda litt mer snål! :-D
Skal du på Tokio Hotel fan-treffet, sånn at vi får møtes? :D Nei, desverre :(
Kan du svare på videoblogg? (a) Hihih, som sagt så er jeg syk...

Har du dyr? Nei. Jo. Lillesøsteren min er halvt ape!
Hvilken farge er sokkene dine? Akkurat nå er de... Rosa med hvite striper! Eller omvendt..

Vis du kunne beskrevet livet ditt bare med et ord, hvilket ord ville det vært? Vanskelig spørsmål egentlig. Livet mitt er ikke perfekt, men heller ikke dødelig forferdelig. Kjipt er det perfekte ordet!
Fortell om den lykkeligste perioden av livet ditt? Åj.. Jeg har så utrolig mange fine minner. Jeg aner rett og slett ikke.
Nevn fem ting du elsker ved deg selv? Nejjj.... Bajjz! Jeg liker at jeg ofte klarer å holde meg positiv, at jeg er god til å skrive, fikk 6'er i norsk, har de beste vennene i verden og... At jeg er snål! Man må jo være det for å ha det gøy x3
Nevn fem ting negativt med deg selv? Jeg spiser litt for mye godteri, jeg er litt for vill tid tider, jeg er dårlig i gym, jeg er dårlig til å tegne, jeg er utålmodig!
Hva heter din beste venn? Ingen nevnt ingen glemt! :'D
Liker du å reise? Ja! Det er digg ^^
Hvem er ditt forbilde? Bill Kaulitz! Garantert! Jeg elsker han <3
Hvis du hadde en snakkende snegle, hva ville du kalt den? :3 BOB KÅRE! :'D
Om du skulle tatt tatovering. Hva hadde du tatt? Jeg ville nok ha tatt noe på håndleddet, ryggen, nakken eller ankelen. Hva det skulle ha vært, vet jeg ikke.
Hvilken farge liker du best? Svart eller hvit. Kan ikke velge xD
Kan du telle til 8943850438? Ja, den dagen jeg orker det, skal du få vite det x]]

hvor mange land har du vert i? Norge, Danmark, Sverige, Tyskland, Spania.. Tror det var alle :)
Hvilken fag har du høyest karakter i? Norsk! Der har jeg 6'er :'D
hvilket land har du mest lyst til? Australia. Fordi det er et fantastisk land, også har jeg utrolig lyst til å lære meg å surfe og dykke i great barrier reef :D
kan du flere språk en norsk? (og engelsk?) Kan litt Tysk ;)

Hvor mange kjærester har du hatt? Egentlig bare èn, men han regner jeg egentlig ikke som en ordetlig kjæreste, siden vi nesten ikke snakket sammen. :-)
Hvor lenge var det lengste? 2 måneder?
Hvor kort var det korteste? 2 måneder der også ^^
Si en god tannkrem! Aughf, husker ikke hva den heter... COLGATE! Hahah!
Hvilken maskara bruker du? (vis den) En lilla en :'D
Hvem liker du akkurat NÅ? DET sier jeg ikke her ^^
Er jeg en god venn? (forklar) Ja det er du, Caroline. Fordi du er alltid der når jeg trenger noen å snakke med, du er kjempesnill og 100% til å stole på :)
Hvordan i all verden fikk dere inn senga og sofaen
på ditt rom? ( finn ut av det ) Ømm.. Tror de skrudde ut døren eller noe x3
hvilken er din favorittby? Det må være Kristiandsand! <3
Hvilkne blogger leser du fast? Leser bare tcmn.blogg.no fast hver dag :-)
hvor mange dyr har du hatt? (si hvilket dyr, og navn) Nej, kan ikke si alle navn og sånn, for vi har sikkert hatt 20 katter eller noe. Men jeg har hatt en del katter og to kaniner ;-)

Hvorfor liker du TH? Fordi de er kjempegode og sangene deres får meg til å føle meg spesiell. Uansett hva slags humør jeg er i, så gjør de meg glad.
Favorittblogg? Tcmn.blogg.no :-)
- film? Coyote Ugly :D
- venn? Åj.. Dere må ikke spørre sånn >.< Haha, kan ikke velge en :)
- sang? MANGE skal jeg si deg! :D

- Hva syntes du om meg? Akkurat nå liker jeg deg ikke i det hele tatt, slik som du har oppført deg mot meg.
- Er jeg en dum, feit og teit jente? Du er ikke feit, men du har oppført deg teit og dumt ja.
- Beskriv meg med egne ord? Du er en jente som kan være kjempegrei om du bare vil det selv. Men når du først har bestemt deg for å ikke like meg, så liker du meg ikke.
- Hva heter jeg? Linnea ;)
- Syntes du Zac Efron er kjekk? Han er ikke stygg nei ;)
- Tom VS Bill Kaulitz? Tom Kaulitz. Fordi jeg er så lik på han selv. Også er han mye kjekkere (aaa)
- Eplejuice VS appelsinjuice? Appelsinjuice! Kan ikke fordra eplejuice :''[

Hvilket kamera bruker du? =) Jeg bruker Nikon D3000 :-)

Hvor mange gutter har du kysset c': ? Bare èn gutt, tror jeg. :-)

Sånn, det var alle tror jeg ;-) Sorry for mye tekst og ingen bilder, men ja... Men dere kan få et bilde :-DDD

Det er når jeg skal gifte meg med
Han =)))

-Floops

12.jan.2011 ? 14:30

Spørsmålsrunde

Hei igjen!

Tror det blir en del blogging i dag, siden det er så altfor lite å gjøre her hjemme. Så'e, jeg tenkte at jeg skulle ha en spørsmålsrunde her. Dere kan jo selvfølgelig spørre om hva som helst, men jeg har jo grenser for hva jeg svarer på. Men bare spør, så skal jeg prøve å svare på det meste. Med videoblogg selvfølgelig.-Floops // Camilla

12.jan.2011 ? 13:27

Day 2

Day 1: Blogg/bilde om en ting som er viktig for deg.
Day 2: Blogg/bilde om et plagg som du bruker ofte
Day 3:
Blogg om favoritt artisten/bandet ditt
Day 4:
Vis oss skolesekken din
Day 5:
Vis oss sminken din
Day 6:
Et bilde av deg selv du er fornøyd med
Day 7:
Et bilde(av hva som helst) som du er fornøyd med
Day 8:
Yndlingsfilmen din
Day 9:
Blogg om en person du liker
Day 10:
Blogg/bilde om en dag i livet ditt du alltid kommer til å huske
Day 11:
Vis oss rommet ditt
Day 12:
Hva befinner seg i søppekassen din?
Day 13:
Forbildet ditt
Day 14:
Et smykke/armbånd/øredobber som du liker spesielt godt
Day 15:
Hva spiste du i dag?
Day 16:
Vis oss mobilen din, og hva som befinner seg på/i den
Day 17:
Vis oss dataen din
Day 18:
Ditt nyeste innkjøp
Day 19:
Et bilde av et sted du ofte er(Ikke skole eller hjem)
Day 20:
En video av deg selv
Day 21:
Vis oss lommeboken din
Day 22:
Blogg/bilde av hagen din
Day 23:
Hvilken nettside bruker du mest?
Day 24:
Det galeste/villeste/skumleste du noen gang har gjort
Day 25:
Et minne for livet
Day 26:
Første idretten du gikk på
Day 27:
Første konsert du var på
Day 28:
Hvilken drøm husker du best?
Day 29:
En blomst du liker spesielt godt
Day 30:
Fortell oss om  det flaueste som har hendt deg


Ja, da var dagen hvor jeg skulle blogge om et plagg jeg bruker ofte. Jeg vet egentlig ikke helt sikkert hvilket plagg jeg bruker ofte, utenom ytterjakken min. Og det er den enkleste tingen å blogge om også xD Så da tar vi den. Her er et bilde av den.


Og bare ikke se på ansiktet mitt, for jeg ser helt forferdelig gal ut. Men uansett: Jakken fikk jeg for et år siden, av farmoren og farfaren min. Vi skulle handle julegaver, men så fikk jeg den da. Hahaha xD Den er nokså godt brukt, og det er et hull i ventre lomme(intressant). Ehm.. Ja, hva mer skal jeg si om den? Dere må bare spørre om det er noe mer dere lurer på om den, selv om jeg ikke tror det er så veldig intressant. Ok? Fint!

-Floops // Camilla

11.jan.2011 ? 16:00

30 days!

Hahah, NEI, dette er ikke det slankeprodukt-greiene xD Men jeg har rett og slett lyst til å få litt mer å blogge om, så jeg tenkte jeg skulle lage en "30-days-blogging" aktig greie. Hehe, vet ikke helt hva jeg skal kalle den, men det er nå så. Her kommer den hvertfall, så kommer innlegget under.

Day 1: Blogg/bilde om en ting som er viktig for deg.
Day 2: Blogg/bilde om et plagg som du bruker ofte
Day 3: Blogg om favoritt artisten/bandet ditt
Day 4: Vis oss skolesekken din
Day 5: Vis oss sminken din
Day 6: Et bilde av deg selv du er fornøyd med
Day 7: Et bilde(av hva som helst) som du er fornøyd med
Day 8: Yndlingsfilmen din
Day 9: Blogg om en person du liker
Day 10: Blogg/bilde om en dag i livet ditt du alltid kommer til å huske
Day 11: Vis oss rommet ditt
Day 12: Hva befinner seg i søppekassen din?
Day 13: Forbildet ditt
Day 14: Et smykke/armbånd/øredobber som du liker spesielt godt
Day 15: Hva spiste du i dag?
Day 16: Vis oss mobilen din, og hva som befinner seg på/i den
Day 17: Vis oss dataen din
Day 18: Ditt nyeste innkjøp
Day 19: Et bilde av et sted du ofte er(Ikke skole eller hjem)
Day 20: En video av deg selv
Day 21: Vis oss lommeboken din
Day 22: Blogg/bilde av hagen din
Day 23: Hvilken nettside bruker du mest?
Day 24: Det galeste/villeste/skumleste du noen gang har gjort
Day 25: Et minne for livet
Day 26: Første idretten du gikk på
Day 27: Første konsert du var på
Day 28: Hvilken drøm husker du best?
Day 29: En blomst du liker spesielt godt
Day 30: Fortell oss om  det flaueste som har hendt deg


DAY 1
Dag 1 skal jeg fortelle om en ting som er viktig for meg. Jeg har så utrolig mye her i livet som er viktig for meg. Men om jeg skal fortelle om en ting, må det vell være... Hm.. En ting ja.. Hahah, utrolig vanskelig egentlig. Det må nok være sengen min. Hahha, ja utrolig nok. Men hva skulle jeg gjort uten den? Uten den hadde jeg jo vært helt søvnløs og dæw!
Ja, sengen fikk jeg for et år siden. Den sto på rommet mitt etter at jeg kom hjem fra en klassetur, på lifjell. Ehm.. Hahha, jeg klarer ikke dette, så jeg legger heller bare ut et bilde av den x) Senere.

09.jan.2011 ? 16:36

Lenge siden!

Heihei :'D

Nå er det sinnsykt lenge siden jeg har blogget. Men jeg skal prøve å bli litt bedre nå i 2011. Prøve. Så jeg lover ingenting. Men anyway, jeg har hatt det kjempefint mens jeg har vært borte. Har passet unger med Stine, feiret nyttårsaften med Caroline og fått utrolig mange nye venner. Allerede! Også her om dagen var jeg på senteret med Hanne, Julie og Lasse. Heheh, også skulle Julie prøve noen sko, for å se om hun klarte å bli høyere enn Lasse.

Haha, de har sykt store hæler!


Hun ble jo nesten like høy som han da! (Beklager dårlig kvalitet, men det var så mye bevegelse)

 

// Floops


hits