15.mar.2011 ? 18:07

BLOGGPAUSE på ubestemt tid

Ja, kanskje jeg kommer med et innlegg i ny og ne, men IKKE regelmessig ;] Oki? FLOTT! :-D Mweh, følte meg merkelig nå, men detta ska bli dæjli!

Folk liker å poke meg... O.o Men har MANGE flere nå da (a)

http://www.youtube.com/watch?v=qMxX-QOV9tI    <--- Søteste sang EVER!

13.mar.2011 ? 19:50

Nei, nei, nei!

Nå begynner, uheldigvis, lesertallene å gå nedover. Før var det jo på topp, mens nå bare synker det for hver dag som går. Hva skjer? Kanskje jeg ikke blogger om det mest intressante som finnes, men da kan jo dere komme med tips. Ok? Så kom med tips :D

"I just had seeeeeex, and it felt so gooood" Jeg fikk bare utrolig lyst til å skrive det, for hører på sangen nå xD//Fra weheartit.com

MEN KOM MED TIPS TIL HVA JEG KAN BLOGGE OM! :-)

12.mar.2011 ? 11:45

Stikker i bursdag senere

I dag feirer Caroline vennen min bursdag. Tenk, hun har blitt 15 år allerede. Det er helt sykt! Jeg føler meg så liten nå, når hun er 15 og jeg er 13. Men i allefall så feirer hun bursdag i dag, og der skal jeg. Gleder meg kjempemasse, for hun er en fantastisk jente, så da blir det sikkert en fantastisk gøy bursdag!Nydelige jenta mi. <3

-Camilla

11.mar.2011 ? 15:54

Gudmund sin kake

Jeg har enda ikke fått vist dere Gudmund, min lillebror, sin kake ifra bursdagen. Så her kommer noen bilder av gråtass-kaken! :-)


Syntes den ble helt utrolig stilig! :-D


Bursdagsbarnet på bursdagen sin :)

-Camilla

10.mar.2011 ? 19:52

Seriously?!

Se hva jeg fikk av Marthe i dag:

Tokio Hotel dvd, live i Milano! Gud, da Gustav kom ned på scenen hylte jeg som en GAL! Jeg skjønner det ikke, for det bare klikket helt i hue mitt, og jeg og Amanda sto og skreik som to gale griser.


Humanoid på Tysk, med en ekstra DVD i  :-)

 

Så Marthe; TUSEN TAKK! Jaj diggah dej! :-)<3

09.mar.2011 ? 12:35

Fortsettelse på "15-days"

Day 01 - Your facebook profile picture
Day 02 - A picture of something you hate
Day 03 - A picture of something you love
Day 04 - A picture of something you want to do before you die
Day 05 - A picture that always will make you smile
Day 06 - A picture of your day
Day - 07 A photo of you doing a funny face
Day 08 - A picture of your hand writing
Day 09 - A picture that best describes your mood
Day 10 - 5 pictures from your last summer vacation


Lina Lovise ~ Camilla

-Camilla

08.mar.2011 ? 17:11

Ja, selvfølgelig.

Da jeg så på kommentarene fra forrige innlegg ble jeg kjempeglad. Bare positive kommentarer. Tenk det du! Neida, men uansett. Jeg så en kommentar hvor det sto "Bill Kaulitz vet hva han snakker om ;-)". Og Ja, selvfølgelig gjør han jo det. Når han sier noe så sterkt som "Belive in yourself, belive in life, belive in everything you do" (Tro på deg selv, tro på livet, tro på alt du gjør), så vet han hva han snakker om.Her er noen av kommentarene. Og jeg aner ikke hva den IP-adressen er og betyr, men jeg tok den bort uansett. Tusen takk til alle dere som har kommet med positive kommentarer, det hjelper virkelig. :-)

-Camilla

07.mar.2011 ? 21:33

Belive in yourself - Bill Kaulitz

"Belive in yourself, belive in life, belive in everything you do" Sa en gang vokalisten i Tokio Hotel, Bill Kaulitz.

Jeg syntes det er utrolig bra sagt, og akkurat den setningen har betydd mye for meg. Det at man skal tro på seg selv, og være den man virkelig VIL være. Ikke vær noen andre, bare fordi de kanskje er mer populære enn deg selv. Det å være seg selv, fult ut, er det beste. Om ikke, kan mye gå galt. Noen venner vil kanskje ikke være venn med deg, fordi du ikke har vært deg selv. Og kjæresten, om han/hun finner ut av at du ikke har vært deg selv, så kan forholdet fort forandre seg.Lev ut drømmene dine. Ikke vent, ikke nøl. Gjør som du selv vil, ikke bry deg om hva andre sier og mener. Om du vil bli lastebilsjåfør, så bli det. Om du vil bli popstjerne, så bli det. Om du vil bli kjent trommeslager, så bli det. FØLG DRØMMENE DINE. Vær så snill, ikke bli noe du ikke egentlig vil bli, bare fordi andre syntes det er kult eller tøft. Da kommer du ingen vei her i livet.

"Belive in yourself, belive in life, belive in everything you do" Remember these words.


hits