22.des.2010 ? 00:07

Meg og Gussi C: <3

Hellus c: I dag var jeg hos Hanne, også var vi ute og tok noen bilder. Dette her blir bare sånn "full-fart-nybegynner-innlegg", for jeg er sick trøtt nå. JA, det er en stund siden jeg har blogget, men jeg har bare ikke guddet cx Anyway, her kommer bildene.


Ja'eh, man må jo se litt smarte ut av og til! ;-)


Ah guuud! Gustav er SERIØST nydelig! Det er helt sykt! ;O


Ehm..Okey... Sånn går det hvertfall når man prøver å lage hjerte! ;-)


Æsj, også den ekle rotta til Hanne... Får frysninger bare av å se på den.. Næstyyyyy! ;O

 

-Camilla

15.des.2010 ? 19:36

MOT- tilbake NÅ!

Hei!

 

NÅ vil jeg ha MOT tilbake! Så sykt! Jeg er så luta lei av at kommunen lurer oss. De sa at vi skulle få enten MOT eller polentur. Men hva får vi?

ingenting! Ikke en dritt! Jeg er så lei! Ungdommen i Lillesand trenger MOT. Barneskole-elever får støtte til å gå fra barneskolen til ungdomskolen, og folk får hjelp til å tørre å si nei, og å tørre å si SINE meninger. Vi trenger MOT, mer enn noe annet her på skolen. Jeg kommer til å gjøre alt i min makt, for å få tilbake MOT, uansett hvor vanskelig det skal bli! VI VIL HA MOT TILBAKE! Og hvis du hadde gått inn HER, og trykket på delta, hadde det betydd så ufattelig mye for meg. JA, for meg! For hele dette prosjektet var min idê, det var jeg som sa til Thea og Rebekka; Du! Dette her skal vi gjøre noe med! Vi skal ha mot tilbake, uansett! " Det var det JEG som sa, så derfor ville det betydd så utrolig mye for meg om du trykket på delta, om du bryr deg eller ikke, bare trykk, trykk, trykk! :D Vi jentene som har startet dette ville ha blitt så ufattelig glade. Bare vær så snill! :D
____________________________________________________________________________________________
For dere som ikke vet hva MOT er:

MOT er en holdningsskapende organisasjon som jobber for ungdom. MOTs mål er å bidra til robuste ungdommer og trygge ungdomsmiljø. MOT har en helhetlig modell for hvordan lokalsamfunn kan jobbe sammen med ungdom. Helhetsmodellen består av program i ungdomsskolen, videregående skole og på ungdoms fritidsarena. Gjennom ung til ung-formidling, øvelser, historier, dialog og rollespill bevisstgjøres ungdom til å ta egne valg, ta vare på hverandre og vise mot. MOTs 25 årsverk organiserer 2700 medarbeidere som driver MOT-arbeidet i lokalsamfunnene. MOT ble startet av norske toppidrettsutøvere i 1997. Initiativtakere var skøyteløperne Atle Vårvik og Johann Olav Koss.

___________________________________________________________________________________________

Mot har gjort så utrolig mye med ungdomstiden vår, og starten på ungdomsskolen. Jeg er ikke så sjenert som jeg egentlig pleier å være, og jeg tørr å være meg selv. Alt dette bare fordi vi har hatt MOT. BARE PGA MOT! Så vær så snill, kjære kommunestyre og politikerene i Lillesand. GI OSS MOT TILBAKE, VI TRENGER DET! Vi er fremtiden, vi er Lillesand om noen år. Og om vi ikke får den støtten og hjelpen vi får i fra MOT, blir ikke Lillesand sånn den egentlig skulle ha vært. Vær så snill, jeg ber dere seriøst på mine knær! Dere skulle bare ha visst hvor mye dette posjektet betydde for meg! Den ene ganger vi fikk besøk av 789'erene og hadde støttemøte fra barneskolen til ungdomskolen, og helt til nå; Det har forandret meg veldig! Hadde vi ikke hatt de møtene, hadde jeg ALDRI vært den personen jeg er i dag! Aldri! Så vær så snill, trykk på linken overfor og delta!

 -Camilla

15.des.2010 ? 12:33

George Washinton, Napoleon og sånn..

Ja nå sitter jeg her, og kjeder livet ut av meg. Jeg har aboslutt ingen konsentrasjon igjen og aner ikke hva jeg skal skrive om. Jeg er egentlig helt død i hodet mitt nå. Ingenting funker... Merkelig.. Det eneste som virrer rundt der er "I am not a whore", og alt annet mas om revolusjoner og drit.... FACK!

Først så blir det bare sånn:


Så blir jeg gal i huet, så da blir det sånn:


Så finner jeg ut at jeg kan spise pepperkaker! Så da blir det sånn:


Men det er fortsatt dritt kjedelig å sitte her å lese til muntlig. Men det MÅ jo gjøres, og jeg vil jo få en god karakter i muntlig.. Så jeg må vell Back to work, og si hejdå til pc'n litt... Jaja, hejdå!

-Camilla

14.des.2010 ? 16:16

Videoblogg

Heisann!,

vet jeg at det er lenge siden jeg har blogget, og jeg beklager. Men jeg har faktisk hatt tre tentamener på fire uker, og nå skal jeg ha min siste denne uken. Så derfor blir det lite blogging. Og det beklager jeg, men dere får bare holde ut ;)

Nå har jeg faktisk fått litt inspirasjon, om jeg kan kalle det for det, av Joakim sin blogg; Jeg vil ha videoblogg! Det er jo mye gøyere å se en video enn å lese en lang tekst. Men dette blir etter nyttår! Altså, første januar kommer den første videoen. Så takk Joakim ;) <3Det kan godt være det kommer et innlegg i morgen og på torsdag. men jeg lover ingenting for jeg skal jo egentlig lage en presentasjon til muntilig tentamen. Den MÅ vare i et kvarter, og jeg har 48 timer på meg:S

-Camilla

07.des.2010 ? 16:45

Vinter bilder - Del 2

Her kommer bildene jeg lovte dere tildligere i dag://Camilla

- Hva syntes du om bildene?
- Hva har du gjort i dag?

PS: Vil veldig gjerne gratulere min kj©¡re mamma med dagen i dag. Hva skulle jeg gjort uten deg? Ufattelig glad i deg, mammaen min!¢¾

07.des.2010 ? 11:57

Ferdig med mattetentamen

Heisann!,

er jeg endelig ferdig med mattetentamen. Den var faktisk ikke så ille som jeg hadde trodd den skulle være. Det var liksom to deler, som det sto noen oppgaver i. Og oppgavene var overaskende enkle, hvertfall noen av de. Og del to var hvertfall enkel, for da kunne vi bruke alle slags hjelpemidler, utenom å snakke med noen andre. Så det var kjempe enkelt. Å, jeg er så glad for at det er over, endelig. Ferdig med alle tentamenene før jul nå, det er skikkelig deilig.

hadde jeg tenkt til å opp å rydde rommet litt, siden det er ikke ryddet på år og dag. Hehe, det er fult av ting på gulvet, som jeg ikke har tenkt til å gå i detaljer i. Og etter det, tror jeg kanskje jeg går ut å tar noen bilder, som jeg kan legge ut på bloggen etterpå. Men nå må jeg stikke, før mamma blir kjempe sur. Beklager at det ikke kom noen bilder i dag, men det kommer seinere :)

//Camilla

06.des.2010 ? 17:33

Ønskeliste - juleball


Bik bok - 299 -, NOK

Bik bok - 249 -, NOK
Bik bok - 249 -. NOK

 

05.des.2010 ? 19:19

Tentamen i morgen

Heisann,

I morgen har jeg øvedag til tentamen i matte. Mattetentamen er seriøst dritkjedelig, ikke for å klage, men den er skikkelig kjip og jeg har alltid vært dårlig i matte. Huff, men det skal nok gå bra, bare jeg gjør mitt beste, så er det jo innsatsen som teller:) Brøk, minus, pluss, gange, prosent og sånn. Jaja, må bare tenke positivt, så går det nok.

Nå har akkurat Anna gått hjem. Hun kom i går og da satt vi barnevakt for lillebroren min, mens mamma og stefaren min var i bursdag. Vi koste oss kjempe mye, og spist godteri og tok bilder. Først stekte vi vårruller, men de var så sterke syntes jeg. Etter det varmet vi opp sjokoladefondanten fra dagen før, og hadde is til; Ufattelig godt. Og i dag hadde vi photoshoot ute i skogen, der vi tok bilder til header:)


Nydelig ansikt! Eller ikke...

 

- Camilla

 

05.des.2010 ? 14:15

Vinter Bilder

05.des.2010 ? 14:12

Kontakt

Trenger du å kontakte meg? Da kan du helt sikkert finne en måte som passer deg å kontakte meg på, under her:)

Facebook: Kommer
Mail: Camillahm@gmail.com
Mobil: Legge foreløbig ikke ut mobilnummeret mitt

05.des.2010 ? 14:10

Om megHei hei,
For
dere som ikke har skjønt det enda, så er jeg ei jente på tretten år som driver en fotoblogg. Foto er min store hobby her i livet, og jeg elsker å ta bilder. Kameraet jeg bruker er Nikon d3000, elsk på det♥ Bildet over her er tatt med det kameraet, av min gode venninne Anna. Vi hadde oss en liten photoshoot her en dag; Kjempe gøy! Det er også Anna som har laget designet og headeren min.

Hobbyer er jo som sagt fotografi, musikk, venner og familie. Jeg bruker mye av hverdagen min på musikk, og cd-spilleren står på hele dagen inne på mitt rom:) Da liker jeg Bruno Mars, Rihanna, Lady GaGa og mange flere. Pop er vel det jeg hører mest på, tror jeg.
Venner er også noe jeg bruker mye av hverdagen min på. Om ikke jeg møter de, snakker jeg med de hver eneste dag. Har så ufattelig mange gode venner, og jeg håper de vet at jeg er kjempe glad i de alle sammen. Kunne faktisk ikke ha fått bedre venner, tror jeg. De er så fantastiske. Ingen nevnt, ingen glemt.
Familie bruker jeg også mye tid på. Har en tvillingbror, en halvlillesøster og en halvlillebror. De er fantastikske alle sammen. Selv om de kan være nokså irriterende noen ganger, men jeg ville nok aldri mistet de.

Noe du lurer på? Gi meg et lite hint, med en kommentar under, eller du kan kontakte meg. Hvordan du kan kontakte meg, finner du under kontakt.


// Camilla


hits